Celebrem el 10è aniversari de l’Estival de Jazz!

Durant el mes de juny i des del 2013 la ciutat d’Igualada es mou a ritme de jazz amb l’Estival de Jazz, un festival que aposta per l’impuls de joves talents de l’escena catalana i per omplir la capital de l’Anoia d’activitats gratuïtes i per a tots els públics relacionades amb el món del jazz.

Aquest 2022 l’Estival de Jazz celebra el seu 10è aniversari. Deu anys portant la música en directe a diferents espais de la ciutat d’Igualada. Omplint el mes de Juny de jazz, músiques improvisades i creatives. Aquest any, coincidint amb la capitalitat de la cultura, hem preparat un Estival ple de concerts especials i únics.

La programació tindrà lloc al llarg de les dues setmanes centrals del mes de juny. Constarà d’activitats diverses en diferents espais, tal i com marca l’essència d’aquest festival. Aquest any, com a celebració d’aquests 10 anys de vida, el Pícnic Jazz tornarà al parc de Vallbona.

Com cada any, una nova producció pròpia veurà la llum a través del Carta Blanca! També formarem part de la residència artística de Cristina de Miguel, que durà a terme al llarg dels diferents festivals del territori, agrupats en un nou col·lectiu anomenat Els Millors Festivals del qual l’Estival de jazz forma part.

La programació de concerts i d’altres activitats es distribueixen al llarg del mes de juny en diferents espais de la ciutat amb la voluntat d’acostar el jazz a tot tipus de públic.

 

Els nostres objectius:

➞ Celebrar els 10 anys de l’Estival de Jazz dins la Capitalitat de la Cultura Catalana.
➞ Consolidar la relació de la ciutat amb el jazz.
➞ Aconseguir la paritat i donar veu a les dones en el món de la música i el jazz.
➞ Acostar i difondre espectacles jazzístic a públic divers i en diferents àmbits.
➞ Dur a la llum una nova producció musical d’estrena mundial, la 10a Carta Blanca.
➞ Impulsar músics emergents.
➞ Col·laborar i teixir sinèrgies amb altres entitats igualadines, com són l’Ateneu Cineclub, Casal el Foment, Teatre de l’Aurora o Swing Anoia.

Dades d’interès:

➞ Dies 9, 10, 11, 12, 17, 18 i 19 de juny
➞ 1 pel·lícula i 11 concerts
➞ Espais: Ateneu Igualadí, Casal El Foment, Quiosc del Rec, Teatre de l’Aurora, L’Adoberia, Parc de Valldaura
➞ Cartell d’enguany dissenyat per Arian Morera