* CANVI D’HORA A LES 21H DE CARME CANELA & DOIN’ THE THING (DIV 23 OCTUBRE) – Entrades https://teatremunicipalateneu.cat

* Gèls + Jaume Llombart ENTRADES ESGOTADES

* COMPRA I RESERVA D’ENTRADES www.estivaldejazz.cat/venda-i-reserva-entrades/ *


CARTA BLANCA A… Àlex Cassanyes

Divendres 9 d’octubre de 2020

Teatre de l’Aurora 22h

Entrada 10 euros COMPRA AQUÍ

Un any més arriba la vuitena edició del Carta Blanca, producció pròpia de l’Estival de Jazz i la discogràfica Underpool. Aquest any serà el torn del músic i compositor Àlex Cassanyes que ens portarà un nonet i un disc per descobrir al Teatre de l’Aurora.


Masterclass amb Bill McHenry ANUL·LAT

Dissabte 17 d’octubre 12h

Escola Municipal de Música d’Igualada

Preu: 10€ / Gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Igualada

Masterclass de Bill McHenry Dissabte 17 d’octubre a les 12h Auditori de l’Escola Municipal de Música d’Igualda Bill McHenry ens parlarà sobre la sonoritat de l’instrument i oferirà eines per a la improvisació i la composició. Com desenvolupar idees melòdiques i harmòniques que ens puguin servir de recurs a l’hora de fer un solo. Respondrà a totes les inquietuds que sorgeixin al voltant de la improvisació. El podrem escoltar al concert que oferirà dintre la programació de l’Estival de Jazz d’Igualada el mateix dissabte 17 d’octubre a l’Espai Adoberia (C/del Rec, 15) a les 20h amb el format de saxo sol. Saxofonista i compositor que viu entre Barcelona, Nova York i Maine. Ha gravat 7 àlbums com a líder i és conegut pels seus treballs juntament amb Andrew Cryille, Paul Motian, Eric revis, Guillermo Klein, Andrew D’Angelo, Reid Anderson, Orrin Evans, John MbNeil, Ben Waltzer, Rebecca Martin, Duane Eubanks, Jamie Saft i Ethan Iverson. Els seus dos primers treballs per la discogràfica Sunnyside, “Roses” i “Ghost of the Sun” són junt amb Paul Motian, Reid Anderson i Ben Monder. El 2012 el seu àlbum “La Peur du Vide “ va ser gravat al Village Vanguard juntament amb Orrin Evans, Eric Revis i Andrew Crylle. Juntament amb Eric Revis i RJ Miller ha gravat el seu últim disc per Fresh Sound New records, “Ben entrada la nit”. www.billmchenry.com

Places limitades.

+ informació i inscripció a reservaestival@gmail.com

Acte coorganitzat per l’Escola Municipal de Música d’Igualada i l’Estival de Jazz d’Igualada


Bill McHenry Solo ENTRADES ESGOTADES

Dissabte 17 d’octubre 20h

Espai l’Adoberia (C/ del Rec, 15)

Entrada gratuïta ENTRADES ESGOTADES

Bill McHenry, saxofonista nord-americà establert a Catalunya, tocarà en format SOLO a l’Espai L’Adoberia del Rec (C/ del Rec, 15) i protagonitzarà el concert més atrevit del festival.


Carme Canela & Doin’ The Thing

Divendres 23 d’octubre

Teatre de l’Ateneu 21h

CANVI D’HORA! A LES 21h!!!

Entrada 10 euros COMPRA AQUÍ

El trio Doin’ The Thing format per Jose Carra (piano), Jose López (contrabaix) i Guillem Arnedo (batería), s’ajunta per primera vegada amb la cantant Carme Canela per submergir-se en la tradició dels ‘standards’ jazzístics de grans compositors com A.J.Lerner, Porter, Strayhorn, Rodgers o Carmichael. 


Gèls + Jaume Llombart ENTRADES ESGOTADES

Dissabte 24 d’octubre 

La Bastida 20h

Entrada 10 euros COMPRA AQUÍ ENTRADES ESGOTADES

La cloenda de l’Estival serà un concert 100% igualadí. El duet paterno-filial Gèls portarà els seus paisatges sonors a La Bastida i comptarà amb una col•laboració de luxe que evocarà les màgiques vetllades del Hot Blues, el guitarrista Jaume Llombart.