PROGRAMACIÓ

Biòpic del llegendari músic de jazz Miles Davis. En la cresta d’una brillant i prolífica carrera al capdavant de la avantguarda i modernitat de la innovació del jazz més actual, Miles Davis (Cheadle) desapareix sobtadament de l’escena durant cinc anys a finals de la dècada dels 70. Sol, atrinxerat a la seva casa, dolorit i amb la veu minvada i ronca per les drogues i els analgèsics, viu turmentat pels fantasmes del seu passat. És llavors quan un espavilat reporter musical, Dave Braden (Ewan McGregor) troba la ubicació de Davis, i al llarg d’un parell de dies, els dos homes emprenen involuntàriament una aventura intensa, i a vegades angoixosa, per intentar recuperar una cinta robada que contenia la gravació de les últimes composicions musicals de l’artista.(FILM AFFINITY)

Inhumankind és un projecte de Pablo Selnik (fluta) i Àlex Reviriego (contrabaix), dos dels més actius, originals i agosarats musics de l’escena de Barcelona.Després de varis anys treballant en projectes de diferents estils des del jazz modern, el metal, la musica contemporània o el drone, i ser peces claus per entendre l’escena de la lliure improvisació de la capital catalana, han unit forces en la persecució d’una música impossible. Frases sense forma, riffs salvatges polirítmies més enllà de la lògica… coronat per melodies de bellesa sinistra i ardent.Un duo que en la seva inhumanitat crea un nou concepte del que és humà.

Pablo Selnik, Flauta
Alex Reviriego, Contrabaix
Celeste Alias, Veu
Marta Valero, Veu

The Bop Collective és un octet que neix a Barcelona. Amb el seu primer disc sota el braç, el grup arrenca el 2018 amb un projecte nou que ja ha passat per sales com el Bimhuis d’Àmsterdam. Amb un repertori format per temes originals i versions de clàssics, com Trem Das Onze o Tangerine, l’octet aposta per una nova visió i per l’aportació de diferents estils de música afroamericana, que expressa a través de la mètrica i de melodies cantables que s’entrellacen.

Irene Reig, saxo alt i composicions
Héctor Floría, saxo tenor
Joan Mar Sauqué, trompeta
Alba Pujals, trombó
Miguel Rodríguez, piano
Giuseppe Campisi, contrabaix
Joan Casares, bateria
Marta Garrett, veu

Estils d’arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Ara estrena disc i projecte propi, amb música original que va d’un lloc a l’altre plena de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers s’arrela al folklore i es transforma a través d’u n bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. En resulten colors únics i singulars. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s’expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan composa, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable.

Lucia Fumero, Piano i Veu
Martin Leiton, Baix
Juan R.Berbin, Bateria

Josa Big Band

Assaig presentació.

Clara Lai, pianista i compositora. Interessada en la exploració de ponts subtils existents entre improvisació i composició. Va realitzar la carrera de piano clàssic especialitzant-se en el repertori contemporani i va estudiar també el grau superior de piano jazz. Actualment resideix a Barcelona, on participa en diferents projectes de jazz, música improvisada i experimental.

Clara Lai, Piano
Joan Moll, Bateria
Albert Cirera, Saxos
Ivàn Gonzàlez, trompeta

Estalvia comprant el pack “tocat de jazz” de 4 entrades!

Estival de Jazz és una iniciativa de l’Associació Tocats de Jazz